نوشته شده توسط : علی خدارحمی

یکی از جنبه های حمل ونقل لزوم انتقال از یک نقطه به نقطه دیگر به شیوه قابل اعتماد، موثر و ایمن است. حمل ونقل از طریق قطارهای سریع السیر انتظارات کاربران مربوط به اهداف فوق الذکر را برآورده می کند.



با آغاز به کار بازار حمل ونقل هوایی در اتحادیه اروپا در دهه ۹۰، شرکت های هواپیمایی جدید خدمت رسانی به اتحادیه اروپا در مسیرهای مختلف را شروع کردند. همچنین بازار آزاد نقش مهمی را در کاهش قیمت ها و جذب مسافران بیش تر به سوی حمل ونقل هوایی بازی کرد.

هدف این تحقیق شناسایی و استقرار بازه و دامنه ای است که حمل ونقل ریلی بتواند به عنوان جانشین مناسب حمل ونقل هوایی به خصوص از لحاظ زمان سیر از یک مرکز شهر به مرکز شهر دیگر در اتحادیه اروپا باشد. هر دو شبکه ریلی و هوایی در اتحادیه اروپا وجود دارد و در شبکه ریلی اصلاح و بهبود های طراحی شده به طور مستمر اجرا و مورد ارزیابی قرار می گیرد.

شبکه اروپا

در طول قرن بیستم به ویژه بعد از دوران جنگ نیاز به زیر بناء حمل ونقل جدید ذهن طراحان و تصمیم سازان را به خود معطوف کرد. آنان معتقد بودند که این زیربناهای جدید پشتیبان خوبی برای رشد اقتصادی و افزایش ثروت در کشور است. نگرانی اصلی، ارائه زیربناء کافی به منظور پشتیبانی از پروژه های مورد نیاز بود.

در نتیجه رویکرد غالب، پیش بینی و ساخت آن پروژه ها بود و بیش تر پروژه ها بر پایه و اساس پیش بینی های نادرست طراحی و ساخته شده اند. در نتیجه در بسیاری از جاها زیربنای حمل ونقل پررنگ و زیاد از حد وجود دارد و در بسیاری از موارد این موضوع منجر به استفاده ناپایدار از آمدوشد و منابع شده است. افزایش جابجایی مردم منجر به مشکلاتی از جمله تراکم آمد و شد و هزینه های نگه داری بالا در میان سایرین شده است. انتظار می رود روند اخیر رشد با مقاومت هایی ناشی از عوامل محدود کننده که بعضی از آن ها به نحوه توسعه در گذشته و برخی به چالش های جدید جهانی مربوط می باشد روبرو شود.

حداقل ۵ عامل وجود دارد که می توان به آن اشاره کرد و احتمالاً به آن روند می توانند کمک کنند. درباره ی دو مورد از آن موارد انرژی و ایمنی و امنیت در ادامه بحث خواهد شد. سه مورد دیگر استفاده از زمین، هزینه نگه داری و تأثیرات فناوری های فاوا بر روی روابط بشری است. اولاً بازده انرژی عامل مهمی در تعریف نوع حمل ونقل دارد. از اوایل قرن بیست و یکم قیمت نفت در بازارهای جهانی به غیر از اوایل سال ۲۰۰۸ از ثبات قیمت برخوردار نبود و به صورت مستمر رشد پیدا کرد. از آن جائی که حمل ونقل هوایی بر این نوع از سوخت تکیه دارد پر واضح است که از شرایط جدید متأثر و متضرر خواهد شد. برعکس قطارها می توانند از منابع انرژی دیگری که هزینه آن ها با تغییرات قیمت نفت تحت تأثیر قرار نمی گیرد استفاده کنند.

.
حمل ونقل بین المللی






:: برچسب‌ها: حمل ونقل بین المللی, حمل ونقل ریلی, حمل و نقل هوایی, حمل ونقل دریایی ,
:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 30 آبان 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: